Hoofdprijs

Als het aan ons ligt wint iedere inzending

Want samen zijn we Salland!

De winnaar krijgt naast eeuwige roem ook een persoonlijke prijs: jij kiest namelijk jouw prijs. Als het maar in Salland kan/is, en binnen ons budget van 500,- Een nachtje weg, een luxe diner, een dagje erop uit… Wat jij wil en wij gaan het regelen.

Sallanders kiezen de winnaar

Deze wedstrijd is een initiatief van Salland Marketing en Doorpakken Salland, maar de beoordeling laten we aan anderen over: de beoordelings-commissie. Een groep mensen uit verschillende (buurt)dorpen, echte Sallanders dus, kiest het winnende ontwerp. Onafhankelijk dus, en wij staan achter hun keuze.


Puntjes op de i
Het winnende ontwerp maken we helemaal ‘af’ samen met een vormgever. Daar kan de winnaar natuurlijk bij zijn. De vormgever kijkt of de kleuren en specificaties kloppen zodat de drukker ermee aan de slag kan. En of er nog wat zaken zijn die we moeten aanpakken zodat de vlag echt goed zichtbaar wordt.

Vervolgens gaat de vlag in productie
Wij zorgen samen met zoveel mogelijk burgemeesters dat de vlag officieel gehesen wordt. Bovendien komt ‘ie op allemaal mooie plekken in Salland te hangen! Ons pakkie an, dat beloven we. We werken hard aan zoveel mogelijk budget zodat we zoveel mogelijk Sallandse organisaties en mensen een vlag kunnen geven. Helaas hebben wij kleine budgetten en kunnen we niet iedereen een vlag cadeau geven. We zorgen er daarom voor dat de vlag ook te koop komt, zodat iedereen die dat wil, een vlag kan kopen.

Iedereen die meedoet verdient wat ons betreft al ‘Sallands trots’!
Ga gauw aan de slag (de tijd dringt, uiterlijk 23 juli as inleveren), we zien jouw inzending graag verschijnen via info@sallandsevlag.nl

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit is een initiatief van Doorpakken Salland en Salland Marketing.

Email: info@sallandsevlag.nl